Niet naar een dokter kunnen, geen toegang tot schoon drinkwater en ver weg zijn van je vertrouwde thuis. Voor veel vluchtelingen is dit de harde realiteit. Onze hulpverleners staan dag en nacht klaar en gaan ontzettend ver om deze mensen te helpen. Juist nu, in een tijd waarin hulp bieden extra ingewikkeld is. Help jij ook mee, met het inzamelen van geld zodat we medische hulp, schoon drinkwater, noodhulppakketen en nog zoveel meer kunnen geven?

Hoe? Bak heerlijke taarten voor de buurt, organiseer een feestje op Zoom of Skype of verkoop al je ouwe meuk via Marktplaats of Vinted :-) 

Alle acties helpen. Samen met jou en heel Nederland laten we zien dat ieder mensenleven telt. Ook dat van een vluchteling! Dankjewel en zet 'm op! 

Start nu jouw actie!

Lees meer
€ 39.941 opgehaald
Laatste donatie 01-11-2021 | 21:28
Henk Aan: Run 4 people on the run

Over ons

Stichting Vluchteling is een noodhulporganisatie die wereldwijd hulp biedt aan vluchtelingen en ontheemden. Bij acute nood bieden we levensreddende noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, voedsel en schoon drinkwater. Maar ook bij langdurige humanitaire crises kunnen mensen op ons rekenen, bijvoorbeeld voor onderwijs en psychosociale steun ter verwerking van traumatische ervaringen.