Ga deze Koningsdag aan de bak voor vluchtelingen!

26 April 2023 17:16

Sta jij deze Koningsdag op de vrijmarkt met je spullen of met een bijzonder kunstje? Doe mee met de actie van Stichting Vluchteling en deel je opbrengst met vluchtelingen in nood.

Jouw actie kan het verschil maken
Soedan is opgeschrikt door een uitbarsting van geweld. Door de recente gevechten zijn tienduizenden Soedanezen op de vlucht geslagen naar de buurlanden. De situatie baart ons grote zorgen.

Eten, drinken, medische zorg, alles is een probleem en aan alles is een tekort. Veel gezinnen kampen ook nog eens met een afgesloten telefoon en internet, en stromend water en elektriciteit is vaak niet beschikbaar. Steun daarom Soedanese vluchtelingen.

 

Actie om razendsnel noodhulp te verlenen
Stichting Vluchteling stelt per direct een kwart miljoen euro beschikbaar voor schoon drinkwater voor vluchtelingen die in de snikhete woestijn de grens met buurland Tsjaad oversteken. We verwachten dat snel veel meer mensen dringend hulp nodig zullen hebben.

Wat fijn dat jij in actie wil komen om Soedanese vluchtelingen bij te staan. Het is voor hen hartverwarmend om te weten dat ze op jou kunnen rekenen. 

Deel je mooiste actiefoto’s met de hashtag #Aandebakvoorvluchtelingen

 

MAAK HIER JE ACTIE AAN