Scholen aan de bak voor vluchtelingen

20 April 2023 09:01

Wil je met je school of klas in actie komen voor mensen die zijn gevlucht voor oorlog en conflict? Dat zouden wij geweldig vinden. Maak dan nu een eigen actiepagina aan en zamel geld in voor Stichting Vluchteling!

 

Meedoen is eenvoudig! Om je actie tot een succes maken hebben we 11 tips voor je op een rijtje gezet. Ook hebben we promotiemateriaal om je actie onder de aandacht te brengen. Print de flyers en posters, hang ze op in de school en plaats regelmatig updates op Facebook, Twitter en Instagram. Zo weet iedereen hoe het staat met je actie!

 

Hulp nodig? Wij helpen je graag bij het opzetten van een leuke en inspirerende actie.

 

Vraag gratis lespakket aan
Stichting Vluchteling heeft lesmateriaal ontwikkeld voor het basisonderwijs. Ideaal om te gebruiken tijdens themaweken of in de klas. Bestel nu je gratis lespakket. Die versturen we je in de week van 12 mei per post toe.

 

Aanvraag lespakket

 

Week van de Vluchteling
Van 12-18 juni gaan we samen aan de bak tijdens de Week van de Vluchteling. Dit is dé kans om te laten zien dat ook jij vluchtelingen wereldwijd een warm hart toedraagt. Jouw hulp is onmisbaar. Elke actie, klein of groot is belangrijk. Doen jullie ook mee? 

 

Ja, wij zijn geïnteresseerd!