Sarban Afghaans Restaurants en Silk Road Restaurants

"Als iedereen elkaar vasthoudt, dan valt er niemand"

Raised

12,862
128% reached of total of €10,000
Closed You can't donate anymore

 Sarban en Silk Road restaurants organiseren een benefietavond

Je vlucht omdat het onveilig is, je zoekt een nieuw thuis, je leert de gewoonten daar kennen, je probeert de gewoonten over te nemen, je bouwt een leven op, je probeert iets terug te doen. Echter blijf je altijd nog denken aan je thuisland, aan de mensen die er nog zijn blijven wonen. Hopende dat het ooit goed komt. Het lijkt er ook wel op, het is rustig.

Dan komt er een dag dat je leest dat de president aftreedt, dat de taliban weer de macht nemen, dat mensen weer moeten vluchten. Dan komt het terug, de gedachten, de angst, de onzekerheid, de machteloosheid.

Jij bent wel veilig, je kijkt nu van een afstand. Lijkt wel of je je eigen geschiedenisboek open slaat. Het verschil is dat je er nu niet fysiek bij betrokken bent. Mentaal zit je er weer helemaal in. Alles herleeft weer. Alleen nu hoef je niet fysiek te vluchten. Je voelt je machteloos en je denkt in mogelijkheden.

Wat kunnen wij wel doen?

Sarban Afghaans Restaurants en Silk Road Restaurants organiseren een benefiet avond op 20 september 2021 en zullen de gehele omzet doneren aan Stichting Vluchteling ten behoeve van de Afghanen die het op dit moment enorm moeilijk hebben. Zij kunnen niet voorzien in basis levensmiddelen of medische zorg.

U mag als gast de gehele rekening, en indien u er iets extra bij wilt doen, overmaken naar Stichting Vluchteling. Zoals wij zeggen: ‘Als iedereen elkaar vasthoudt dan valt er niemand’. Wij danken hierbij dan ook alvast Van Bilsen Wijnkoperij, Afghan Food Productions, al onze collega’s en natuurlijk onze lieve gasten voor het mede mogelijk maken van deze bijzondere avond.

Reserveren

Wij vragen u om telefonisch een tafel te reserveren bij de door u gewenste vestiging.

U kunt een tafel reserveren om 17.30, 18.00 en 18.30.

Sarban Afghaans Restaurant

Tilburg 0135353567

Den Bosch 073 879 5185

Utrecht 030 201 4373

www.sarban.nl

Silk Road Restaurant

Tilburg 013 303 5084

Utrecht 030 785 9706

www.silkroad.nl