Brouwerij de Knutselaerij

Wij brouwen bier voor mensen in nood ❤️

Raised

1,830
36% reached of total of €5,000

Het is onwerkelijk hoeveel mannen, vrouwen en kinderen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. We móeten helpen, we moeten íets doen! Daarom gaan we - Stijf, Pim en Robbie - in de Week van de Vluchteling bier brouwen en de volledige opbrengst doneren aan Stichting Vluchteling. Voor minimaal €10 (meer mag natuurlijk ook!) ontvang je niet alleen een eigen gebrouwen biertje, maar ik draag je óók bij aan levensreddende noodhulp. Help je mee?

Wil je na jouw donatie het biertje ontvangen? Stuur dan na jouw donatie een mailtje naar deknutselaerij@gmail.com en vermeld daarbij: jouw naam en jouw e-mailadres. Dan nemen we contact met je op zodra het biertje klaar voor je staat. 

LET OP: we zijn ontzettend verheugd maar ook verrast door de vele enthousiaste donaties die we hebben ontvangen. Echter hebben we helaas niet de middelen om de biertjes te verzenden. Daarom zorgen we ervoor dat de biertjes in Haarlem klaarstaan om door jou opgehaald te worden. Wil je het biertje toch liever verzonden hebben? Dan kunnen we deze tegen extra kosten op de post doen, geen probleem. We hopen op jullie begrip! 💛