Help vluchtelingen tijdens Covid-19

Sophie Verbeek
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (6%)

Nu het Covid-19 virus in Nederland al redelijk onder controle is, vind ik dat we ons in moeten zetten voor mensen die zich in slechtere omstandigheden bevinden dan wij. Voor de meeste Nederlanders zal zelf isolatie niet zo moeilijk geweest zijn als voor de mensen die in tenten leven met gedeelde sanitaire voorzieningen, als die er überhaupt al zijn. In vluchtelingenkampen kan je je simpelweg niet aan de Covid-19 voorzorgsmaatregelen houden.

Juist in vluchtelingenkampen zoals op de Griekse eilanden, mist de zorg en hygiëne die daar nu keihard nodig is. Nog meer dan ooit te voren is het belangrijk dat de mensen in vluchtelingenkampen de zorg krijgen die ze nodig hebben. 

Als verjaardagscadeau vraag ik jullie daarom om een donatie aan Stichting Vluchteling!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
05-07-2020 | 12:07