Luister mijn single 'OPEN JE OGEN' en DONEER.

Nette Jonguh
Qr
van totaal € 850 (37%)

Ik ben geboren in Brazilië en geadopteerd toen ik 6,5 jaar oud was. Ik ben mij ervan bewust dat ik gezegend ben met de liefde en alle kansen die ik heb gekregen. Daarom zet ik mij nu in voor de grote groep minderbedeelden op onze aarde. Iedereen heeft namelijk het recht op een goed leven.

Met mijn nummer 'Open je Ogen' wil ik bewustwording creëren en mensen motiveren te participeren.

Doneer nu en draag jouw steentje bij. Een bijdrage die veel mensen gaat helpen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
03-01-2021 | 11:48
02-01-2021 | 15:25 Ieder mens op de vlucht (onder erbarmelijke omstandigheden), is er één teveel.
02-01-2021 | 11:54
31-12-2020 | 11:45
28-12-2020 | 12:57
Bekijk alle

OPEN JE OGEN by Nette Jonguh

04-06-2020 | 16:33 Mijn naam is Carlos en ik ben een artiest (Nette Jonguh) uit Nijmegen.Met mijn nummers die ik uitbreng wil ik mensen amuseren en tegelijkertijd ook bewust maken van bepaalden waarden in mijn leven. Mijn nieuwste single 'Open je Ogen' die nu overal te streamen is staat in het teken van armoede en vluchtelingen op onze wereld.Steeds meer mensen op onze aarde hebben te kampen met klimaatsveranderingen waardoor hun oogsten kapot gaan. Steeds meer mensen moeten harder werken om het geld en of de middelen te kunnen verdienen die zij nodig hebben om te overleven. Wereldwijd zijn er veel landen en groeperingen in conflict met elkaar wat ervoor zorgt dat mensen genoodzaakt zijn om te vluchten naar een veiliger gebied. De grote groep mensen die vluchten krijgen onvoldoende aandacht. Ik hoop met mijn nieuwe single meer aandacht te krijgen voor dit wereldwijde probleem.Ik hoop dat jij, net als ik heb gedaan, doneert aan Stichting Vluchteling zodat zij hun betekenisvolle werk kunnen voortzetten. Samen staan wij sterker dan alleen. Let's do this! Hartelijke groet, Carlos aka Nette Jonguh
Lees meer