Help je mee?

Mariko de Groot
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (46%)

Als fotograaf wil ik graag een steentje bijdragen aan een betere wereld. En daarom besluit ik opnieuw mijn wandelschoenen aan te trekken. Op vrijwillige basis loop ik 40 km (althans, dat is mijn doel) voor Stichting Vluchteling. Dit zal mijn 4e jaar worden, waarvan ik de eerste 2 jaren in de nacht liep en vorig jaar op eigen houtje overdag. Ik ben altijd al zo geweest om voor de humanity in te zetten. En zeker NU in deze bizarre tijd! Op vrijdag 23 april zal ik heel vroeg in de ochtend vanuit Zwijndrecht vertrekken.

Mijn intenties zijn me verplaatsen in hoe een vluchteling zich voelt als hij kilometers achter elkaar moet lopen uit angst en oorlog en zijn vertrouwde wereld achter zich moet laten. Donaties zijn niet mijn grootste intentie, maar WEL een heel mooie bijkomstigheid om de vluchtelingen wereldwijd te kunnen helpen in strijd tegen het coronavirus, oorlog en geweld. Ik zou het echt super super waarderen als je een bijdragen wilt geven. Ik ben je enorm dankbaar! 

Op dit moment zijn wereldwijd ruim 70 miljoen mensen op de vlucht, en leven vaak onder erbarmelijke omstandigheden. Juist voor hen is het risico dat het coronavirus veel slachtoffers en lijden veroorzaakt groot.

Stichting Vluchteling doet er alles aan om hen in deze moeilijke tijd de hulp te bieden die zij nodig hebben.

Help je mee?

Veel liefs, 

Mariko

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
27-04-2021 | 12:45
24-04-2021 | 22:19
24-04-2021 | 15:11
20-04-2021 | 11:51 Ik heb Mariko nog nooit ontmoet, maar ze zet zich in voor een goed doel en daarom wil ik haar een beetje steunen! Zet 'm op Mariko! groetjes Lotte
19-04-2021 | 14:20