Kom in actie voor gezinnen op de vlucht!

Nooit meer je moeder zien, omdat de oorlog haar van het leven beroofde. Nooit meer je broertjes en zusjes omhelzen omdat je hen kwijtraakte tijdens de vlucht en je tot de dag van vandaag niet weet wat hen overkwam. Nooit meer over de drempel van je vertrouwde huis stappen omdat er na alle bombardementen niets meer van over is gebleven. Het is de keiharde realiteit voor vele gezinnen die moeten vluchten. 

Door oorlog, geweld en onderdrukking zijn wereldwijd voor het eerst meer dan 100 miljoen mensen noodgedwongen op de vlucht. Dit meldt de VN-vluchtelingenorganisatie. In juni 2021 waren dat nog 82 miljoen mensen. Schoon drinkwater uit de kraan, medicijnen bij de apotheek en een vertrouwd huis om naar terug te keren. Veel hebben geen toegang tot zulke fundamentele benodigdheden. 

Help jij mee met het inzamelen van geld zodat we medische hulp, schoon drinkwater, noodhulppakketten en nog zoveel meer kunnen geven? 

Hoe? Houd een sponsorloop, verkoop spullen (online), zet een donatiebox op je feestje of bruiloft of daag je collega's, vrienden en familie uit om te rennen voor Stichting Vluchteling.  

Alle acties helpen. Samen met jou en heel Nederland laten we zien dat ieder mensenleven telt. Dankjewel en zet ‘m op!  

Start nu jouw actie! 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Kijk hieronder voor inspirerende acties van actievoerders.

Ja, ik doe mee!
Bekijk alle

Anoniem

29-01-2023 | 18:46 Aan: Kort van Stof